<no title>

ساخت وبلاگ

با سلام
احتراماً به استحضار میرساند که...


شوخی کردم! سلام بدون مقدمه داستان از اونجایی شروع میشه که شما بعد از دو ماه دوره آموزشی در یکی از مناطق هشت‌گانه پادگان آموزشی کشور از جمله 01 تا 08 برگه‌ای در دست دارید که "امریه" خوانده میشود و روی آن نوشته شده:


از : یکی از همون هشت تا مرکز آموزشی که گفتم!

به : گروه 22 توپخانه آج – اصفهان – شهرضا


خب، بعد شما احتمالاً میای توی موتورجستجوی گوگل " گروه 22 توپخانه نزاجا" رو سرچ میکنید! تا اینجا درست حدس زدم؟ اما نتیجه ی درست و حسابی‌ای دستگیرت نمیشه به جز یک سری اطلاعات جسته گریخته و نهایتاً چند تا وبلاگ شخصی مثل همین...
این دقیقا اتفاقی بود که برای ما افتاد به همین دلیل ما بر آن شدیم که نتیجه را قدری تغییر بدیم. پس با دقت بخوان...

1-  وسایل مورد نیاز (برای اومدن به شهرضا، تو ساکم چی بذارم؟)
قبل از هرچیز، شناسنامه و چند تا فوتوکپی شناسنامه، کارت ملی و کپی کارت ملی و 12 عدد عکس 3در4 با یونیفرم نظامی ستوان‌سه ای (اگر هنوز ستوان‌سه به لیسانسه ها میدند!) همراتون باشه چون کارتون برای پذیرش در پادگان یه مقداری جلو میوفته. مشخصات فردی و نظامیتون (شماره حساب بانک سپه، شماره پرسنلیتون، کد ملی، کد پستی و سایر مشخصات از جمله مشخصات پدر، ادرس و...) را همراه داشته باشید.  نخندید ولی اولین نهار رو باید با دست بخورید اگه قاشق همراهتون نباشه. پس بد نیست قاشق و بشقاب همراتون باشه. باز پیشنهاد میکنم یک بار مصرف باشه چون اینجا مایع ظرف شویی گیرتون نمیاد و ظرف چرب و چی‌لی‌تون رو دستتون باد میکنه.
اگه اصفهانی هستید و رفت و آمد میکنید و ... که هیچی! اصلاً ساک نیارید! فقط چیزایی که بالا گفتم، پول نقد برای رفت و برگشت و بوفه و از این جور چیزها. در غیر این صورت هله هوله به مقدار کافی برای یکی دوروز (به مامانتون بگید خودش تهیه میکنه)، لباس غیر نظامی (کفش، پیرهن، شلوار) ترجیها راحت و متناسب با فصل! بالشت (متکا)، دو عدد پتو و خلاصه سرتون رو درد نیارم، تمام خنزر پنزر هایی که توی آموزشی داشتید را همراه داشته باشید، لازمتون میشه. چند تا کتاب هم بد نیست همراه داشته باشید. وقت اضافه زیاد دارید. و اما موبایل! بیارید، مشکلی نداره. حتی لپ تاپ و آی‌پاد و ام‌پی‎‌تری پلیرتون رو هم میتونید بیارید، مشکلی نیست! فقط یه چیزی، اگر قرار شد هر کدوم از این وسایل رو به دژبان تحویل بدید، حتما! رسید بگیرید. به نوشتن اسمتون پشت موبایلتون اکتفا نکید. از تمام این وسایل در خانه سازمانی خود میتونید استفاده کنید.

2-  راه های رسیدن به گروه 22 توپخانه نزاجا (چه طوری از خونه بیام پادگان؟)
خب راه های رسیدن به گروه 22، مثل راه های رسیدن به خدا، زیاده. فقط در وحله اول زیاد به ساعت حظورتون که نوشته ساعت 7 دقت نکید و استرس ساعت رو نداشته باشید. ولی سعی کنید نهایتاً 10 – 11 اینجا باشید. یکی دوساعت پس و پیش به جایی بر نمیخوره...
از تهران شروع میکنیم. شما میتوانید به ترمینال جنوب رفته و از یکی از تعاونی های آن بلیط مستقیم برای شهرضا را تهیه کنید. اتوبوس شما ساعت 10 شب حرکت میکنه و احتمالاً گوش شیطون کر ساعت 5:30 تا 6 میرسید شهرضا. چهار راه طالقانی پیادتون میکنه و بقیه ی راه رو میتونید با تاکسی تشریف بیارید گروه 22.
حالت دوم اینه که شما از همون تهران اتبوس بوشهر یا شیراز رو سوار میشید. اگه اتوبوس بوشهر رو سوار شدید به راننده بگید دقیقا جلوی درب پادگان پیادتون کنه و اگه اتوبوس شیراز رو سوار شدید به راننده بگید سه راه سمیرم شما رو پیاده کنه. همون سه راهی که یک سمتش میخوره به سمیرم، یک سمتش میخوره به آباده و نهایتاً شیراز.
حالت بعدی که میشه سوم اینه که شما از تهران میاید اصفهان، از اصفهان میاید شهرضا و از شهرضا میاید پادگان! حالا چه طوری؟ اصفهان دوتا ترمینال اصلی داره. یکی شمال اصفهان با نام ترمینال کاوه و یکی دیگه جنوب اصفهان با نام ترمینال صفه. اگه حالت سوم رو واسه رسیدن به گروه 22 توپخانه انتخواب کردید حتماً قبل از تهیه بلیط از یارو بلیط فروشه بپرسید که کاوه میره یا صفه. اتوبوسی بگیرید که شما رو ترمینال صفه پیاده کنه چون در غیر این صورت مجبورید از کاوه تا صفه را با تاکسی گز کنید. (مواظب باشید تو پاچتون نکنند، بیشتر از 2 تومن هم ندید! اتوبوس هم داره که چون از تو شهر میاد پیشنهاد نمیکنم). خلاصه از صفه هم اتبوس هست واسه شهرضا هم تاکسی. میدان شهدای شهرضا یا چهار راه طالقانی شهرضا پیادتون میکنند که بقیه داستان هم با تاکسی ادامه دارد. (کرایه ی اصفهان تا شهرضا در این تاریخ 2500 تومان است که با این اوضاع دلار خدا میداند الان که شما این متن را میخوانید چند است!)
گزینه ی بعدی رسیدن به شهرضا و گروه 22 از شیراز است که دروغ چرا، تاحالا نیومدییم اما شنیده ایم که میتونید همین سراه سمیرم پیاده بشید و با تاکسی به پادگان برسید.

3- درب های ورودی (از کدوم درب وارد پادگان بشم؟)
خب خسته نباشید. به گروه 22 توپخانه خوش آمدید. از سه تا درب میتونید بفرمائید داخل.
1-    درب کوی سازمانی : اولین دری که از گروهه 22 میبینید همین دره. زیاد بهش توجه نکنید و فقط بدونید که در ساعات غیر اداری میتوانید برای رفت و آمد به کوی سازمانی در صورتی که مسکن سازمانی دارید استفاده کنید.
2-    درب خودرویی : قبلاً ماشین ها رو اینجا پارک میکردیم و وارد پادگان میشدیم اما چند وقتی هست که اجازه ی تردد کارکنان وظیفه از این درب داده نمیشه. نمیدونم، ممکنه زمان شما دوباره بشه از این درب رفت و آمد کرد! الهی آمین...
3-    درب جبهه : اصلی ترین درب پادگان و محل تردد کارکنان وظیفه همین دره . این درب بعد از درب کوی سازمانی و درب خودرویی به چشم میخوره و در واقع سومین درب پادگان به حساب میاد.  شما مطمئنن برای اوّلین بار از این درب وارد پادگان میشید. پس از ورود به پادگان، شما با بیابانی بی آب و علف روبرو میشوید ولی اصلاً نترسید، تازه اولشه (شوخی میکنم، خیلی بد تر از این حرفهاست).



4- ورود به پادگان و تقسیم (وقتی رسیدم پادگان چی کارکنم؟ کجا برم؟ چی میشه؟)
وقتی از درب جبهه وارد پادگان شدید، شما رو بعد از چند ساعت علافی به ساختمانی به نام جایگزینی گروه 22 هدایت میکنند. زیاد دور نیست، پیاده یک‌ربع تو راهید. (5دقیقه) وقتی تمام افسر ها جمع شدند، به مرحله ی جذاب تقسیم میرسیم. کاملاً شانسیه. بعضاً شنیدیم که در خدمت مقدس سربازی، اگه کاری بلد هستید یا مهارتی دارید، رو نکنید و خودتون رو به کوچه علی چپ و  منگل بازی بزنید و... خب شاید برای سرباز  صفر ها این قضیه درست باشه اما اگر افسر هستید (لیسانس وظیفه) و مهارتی دارید حتماً (یعنی حتماً) رو کنید. حالا میگم چرا. در توپخانه افسر ها یا در یگان های رزمی خدمت میکنند و یا در یگان های غیر رزمی. افسرهایی که دوره کد دیده اند به احتمال زیاد در یگان های رزمی پذیرش (افسر آموزش، هدایت آتش، نگه‌بانی، اضافه خدمت، بازدید، آفتاب، برف، فلاکت و سایر بدبختی ها) میشوند و افسر هایی که دوره کد ندیده اند، در صورتی که مهارت خودشون رو رو نکنند در یگان های رزمی به کار گرفته خواهد شد. و از  افسر هایی که مهارت خواصی دارند (تربیت بدنی، حقوق، کامپوتر، دینی (برای عقیدتی سیاسی)، طراحی، عکاسی و از این قبیل) در یگان های غیر رزمی استفاده میشوند. پس اگر دوست دارید در یگانی غیر رزمی خدمت کنید، مهارت خود را رو کنید. یه گزینه دیگه هم هست که شما در یگان رزمی پذیرش و به یگان غیر رزمی مامور میشود که در واقع همان غیر رزمی به حساب می آید و شما فقط استحقاقی های خود را از یگان مادری (رزمی) دریافت میکنید.
5-  اقامت (کجا بخوابم؟ کجا زندگی کنم؟)
سه حالت داره : حالت اول اینه که شما بچه اصفهانی و نمیخوای شهرضا بمونی. در این صورت اینجا افسرانی هستند مثل خودتون که ماشین میارند. شما بعد از اینکه پذیرش شدی میتونی با یکی از این افسر ها هماهنگ کنی و دنگ (پیک) کرایت رو بدی و هر روز به جز روزایی که نهبان هستی بری و بیای. 70 کیلومتر راهه و حدوداً یک ساعت رفت، یک ساعت برگشت تو راهی. خوش شانس باشی و تو راه کشته نشی، ساعت 3 میدان دروازه شیرازی. جدیداً بحث اینه که یه اتوبوس کرایه کنند که دیگه مجبور نشیم با ماشین های شخصی تردد کنیم اما هنوز نه به باره نه با دار. امید وارم زمان شما این اتوبوس راه اندازی شده باشه.
حالت دوم اینه که شهرضا خونه بگیری و با سرویس داخلی خود پادگان که شهرضا هم میاد رفت و اومد کنی. خونه و کرایه خونه در شهرضا زیاد گرون نیست! در حال حاظر با 500هزار تومن پیش و حدود 90نومن اجاره میتونی یه خونه نقلی تر و تمیز یه جای قابل تحمل شهر کرایه کنی. معمولاً چند نفر با هم یه خونه میگیرند که در این صورت طبیعتاً این هزینه بین افراد تقسیم میشه که خب به صرفه تر هم هست هم از نظر مالی هم از نظر تنهایی. این گزینه شامل حال شام نمیشه و شام، دست مبارک خودتون رو میبوسه. نهار رو هم که ایشالا پادگان نوش جون کردید؟
حالت سوم اینه که شما از خانه های سازمانی‌ای که پادگان در اختیارتون میذاره استفاده کنید. یک اتاق حدوداً 9 متری بدون هیچ گونه وسایل در اختیارتون میذاره. عرفاً اتاق ها سه نفری و وسایل موروثی است. یعنی در واقع شما وسایل را از نفرات قبل از خود میخرید. که این وسایل معوملاً شامل بخاری، یخچال، تلوزیون، فرش و ... است. ماهیانه 10هزار تومن کرایه‌ی این اتاق میباشد که این هزینه شامل حموم نمیشه و شما برای استحمام از ساعت 5 بعد از ظهر تا 9 شب به مبلغ 300تومن دات کام.
6- سایر موارد (خب، دیگه چی؟)
آب و هوا و کسری : بر وزن الا کلنگ و تیشه. خب آب و هوای این جا در حدی تخیلیه که شما بخاطرش کسری خدمت دارید. چقدرش رو جدیداً برای 21 ماه خدمت نمیدونم اما برای ماها که 18 ماه خدمت داریم یک ماه کسری در نظر گرفته شده که با یه ماه کسری لیسانس میشه 2 ماه. کلاً روی هم رفته 16 ماه. نـــبــــود؟

p> دانستنیها,کتاب الکترونیک...

ما را در سایت دانستنیها,کتاب الکترونیک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mahmood bedanid بازدید : 105 تاريخ : يکشنبه 16 مهر 1391 ساعت: 11:55